sobota 11. ledna 2014

Zpátky z Rakouska

Ahoj broučci,
po týdnu lyžování jsem doma. Náš lyžák nakonec předčil má očekávání, byť sněhu je v Alpách asi tolik jako před mým domem. Žádný!

  Ale vážně to bylo moc fajn. Na chatu jsme přijeli v neděli večer. Jo, nemohli jsme dostat lepší pokoj. Myšleno s velkou dávkou ironie. Páni učitelé naši pětici obléhali z obou dvou stran. Co je to, proboha, napadlo, dát si mezi sebe ty nejhlučnější děcka z ročníku? Celkem jsem je litovala. Náš pokoj po večer trpěl nekonečnými výbuchy smíchu a blbosti jsme prováděli tak do 4:00hod.

  Na svah jsme odjížděli kolem deváté hodiny a lyžovaly jsme do čtyř odpoledne. Sníh byl sice umělý, ale lyžovalo se krásně. Obzvlášť dopoledne. Svahy byly skoro prázdné, žádné hroudy sněhu a bez ledovky. Odpoledne se podmínky trošku zhoršily, avšak dalo se to zvládnout bez větších obtížích. Jen jsem spadla a roztrhla si oteplováky. O malé dírce se mluvit nedá.Ve 12:00hod. pak byla polední pauza, kdy jsme sborovně zapadli do nějaké hospůdky. (V Rakousku prodávají pivo od 16let).

 

 Hahaha, lehce úchylné!


Výborná horká čokoláda s domácí nepřeslazenou šlehačkou a s miniaturní čokoládou Milka. Hmmm... Má oblíbená jahodová příchuť.




Wow! Oběd na americký způsob. Hranolky, kečup a Cola.

 Prskavky!
Bacha, mluvící had na sjezdovce.

 
S láskou Charlie Pink

1 komentář:

  1. Krásné fotky!!

    http://clairecollinsmakeup.blogspot.cz/
    http://karlicka68.blog.cz/

    Koukni, díky!

    OdpovědětVymazat